Bericht uit klas visie

Wanneer je onze school binnenwandelt, voel je onmiddellijk de kleine, gezellige, familiale sfeer over je heen vallen en kom je tot rust in een heerlijk, groene omgeving.
Jouw kind mag elke dag opnieuw spelen, leren en beleven op onze school met z’n prachtige speelplaats, omgeven door hoge bomen waar eekhoorntjes ‘s morgens vroeg de laatste nootjes zoeken en waar je met een beetje geluk de kans krijgt om onze 2 bijzondere buren te ontmoeten…de alpaca’s!

School maken doe je niet alleen!
Ook jij, als ouder of grootouder, bent welkom bij ons ‘thuis’!
Leer andere ouders beter kennen tijdens onze ‘Knabbel en babbel-momenten’, geniet van een gezellige sfeer op onze kerstmarkt, applaudisseer voor je kind tijdens het schoolfeest, speel samen een spel of kom gezellig voorlezen aan onze kinderen…

We hebben als school het geluk om een grote groep enthousiaste ouders in onze ouderraad te hebben, die voor onze school allerlei leuke activiteiten organiseren. Elk jaar opnieuw heten zij iedereen welkom op het Croquefeest, zingen ze uit volle borst een hele dag lang op Driekoningen-dag, stellen ze de moeilijkste vragen samen voor de Quiz en steken ze een weekend lang met een brede glimlach ‘de Hasselaar’ in jouw bus. Dankzij deze financiële steun kunnen we op school inzetten op extra digitale middelen, het organiseren van extra culturele activiteiten,…

Onze kinderen voelen zich ook ‘thuis’ in onze buurt. We leren de omgeving kennen door op pad te gaan met buurtbewoners die ons graag een stukje vertellen over de groene omgeving waar onze school zich in bevindt; we denken mee met de Stad Hasselt over openbare speelpleintjes in onze buurt en met de buitenschoolse kinderopvang ‘de Kleurdoos’ vlakbij en exclusief voor onze schoolkinderen, zetten wij het ‘thuisgevoel’ gewoon verder na de schooluren!

Leerkrachten, (groot)ouders en kinderen samen…enkel verbonden met elkaar schrijven we het mooiste verhaal.
Ieders inbreng maakt van onze school een plek waar het fijn is om samen te zijn.