De campus

Onze school is een innovatieve basisschool.
Ze behoort tot de KT-scholengroep Hasselt en is gevestigd in de Sint-Amandusstraat in Stokrooie.

In onze school creëren we krachtige leeromgevingen. De kinderen kunnen er hun talenten ontwikkelen. We focussen op écht leren binnen leergroepen. De leerkrachten teamteachen.

Ouders zijn er volwaardige partners. Ze worden bij het schoolleven betrokken.

…omdat leren gelukkig maakt.

‘s Morgens en ’s avonds wordt de opvang verzekerd door de buitenschoolse opvang van de stad Hasselt, Waterstraat 30 , 3511 Hasselt. Dit is een kindvriendelijke opvang voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar waar spelen centraal staat.
De opvang is dagelijks geopend van 07.00 tot het begin van de lessen en vanaf het einde van de lessen tot  18.30.
De begeleiders brengen de kinderen om 08.15 naar school en komen ze om 15.30 van school halen;
De begeleiders brengen de kinderen om 08.15 uur naar de school.  Wij brengen de kinderen naar het speelhuis.

Je kan meer informatie vinden op de website: http://www.hasselt.be/buitenschoolse-opvang-stad-hasselt

Onze kleuters stellen graag hun klasjes voor. Neem vlug een kijkje en laat je onderdompelen in hun leefwereld.

Ook de leerlingen van de lagere school zijn trots op hun school: er wordt veel digitaal gewerkt maar ook is er aandacht voor individuele begeleiding.